OPEN DAGEN MET GRATIS PROEFLESSEN

Ontdek welke dansstijl bij jou past van 7 t/m 11 september bij Passion With Flow tijdens de open dagen met gratis proeflessen! Een open dag is hét perfecte moment om kennis te maken met de dansschool, cursussen en docenten. Aanmelden is niet nodig, de deuren staan de gehele week gewoon open!
Met Salsa, Bachata, Kizomba, Zouk en West Coast Swing is Passion With Flow het meest veelzijdige dance centre uit de regio! Jong of oud(er), beginnend of gevorderd, wel of geen ritmegevoel, met of zonder danspartner; volg één of meerdere proeflessen naar keuze en discover your passion.


Aanvullende maatregelen COVID-19

De gezondheid en het welzijn van jou staat voorop. Omwille van die reden treffen wij diverse voorzorgs- en hygiënemaatregelen in de dansschool om zo de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tot een minimum te beperken en tevens jouw veiligheid te waarborgen. Passion With Flow leeft de maatregelen vanuit de Rijksoverheid en het RIVM strikt na en heeft zelf aanvullende maatregelen getroffen om jouw gezondheid te kunnen garanderen. De maatregelen die wij treffen hangen door onze dansschool en vind je hier. Passion With Flow heeft genoeg expertise om jou in elke situatie goed- en leuk les te kunnen geven!

Lesrooster
Het lesrooster van de proeflesweek vind je hier.

Inschrijven
Enthousiast geworden? Schrijf je dan vandaag nog in! Na het invullen van het inschrijvingsformulier ben je direct welkom op de les.