thumimage

9

januari

Open dagen met gratis proeflessen

description

Fit en gezond blijven en maximaal genieten van het leven, dit willen we allemaal. Niet voor niets dat dit bovenaan de lijst van goede voornemens voor het nieuwe jaar staan. Hoe zorg je ervoor dat de voornemens in 2023 worden waargemaakt? Nou, door te dansen! Bij Passion With Flow ontdek je van 9 t/m 13 januari welke dansstijl bij jou past tijdens de open dagen met gratis proeflessen!
๐—ข๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป
Is dansen iets voor jou? Ontdek het tijdens de open dagen met gratis proeflessen! Een proefles is hรฉt perfecte moment om kennis te maken met onze dansschool, de diverse dansstijlen en de docenten. Aanmelden is niet nodig, de deuren staan de gehele week gewoon voor jou geopend.
๐— ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ ๐—ฐ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ฒ ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฟ๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐—ผ
Met Salsa, Bachata, Kizomba, Zouk en West Coast Swing is Passion With Flow het meest veelzijdige dance centre uit de regio. Jong of oud(er), beginnend of gevorderd, wel of geen ritmegevoel, met of zonder danspartner; volg รฉรฉn of meerdere proeflessen naar keuze en discover your passion!
๐— ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ?
Opย www.passionwithflow.nl/opendagenย kun je alle informatie gemakkelijk nalezen.
๐—œ๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป
De garantie op een plek in het nieuwe seizoen? Schrijf je dan vandaag nog in viaย www.passionwithflow.nl/inschrijven

details
start :
9-januari-2023 at 19.00 uur
end :
13-januari-2023 at 22.00 uur
cost :
GRATIS
DutchEnglish