Algemene informatie

Algemene informatie
Passion With Flow is dé dansschool van Nijmegen en omgeving voor diverse Latin, Caribbean en African dansstijlen. Onze danscursussen worden gegeven door professionele docenten met veel danservaring. Tijdens de lessen hangt een veilige en geborgen sfeer en staat plezier hebben centraal. Wilt u de magie van Passion With Flow zelf ervaren? U kunt zich hier aanmelden voor een gratis proefles.

Naast het aanbieden van danslessen organiseert Passion With Flow regelmatig feesten, workshops en evenementen. Kijk voor een uitgebreid overzicht in de agenda.

Regelmatig is het feest in het Kolpingshuis waar de aangeleerde dans skills toegepast kunnen worden. Passion With Flow organiseert: Latin & Afro Vibes. Kijk hiervoor in de agenda.

Een vrijgezellenfeest, een verjaardag, bedrijfsuitje of bruiloft: het zijn perfecte gelegenheden om te dansen. Boek een workshop bij Passion With Flow en maak met familie, vrienden of collega’s de dansvloer onveilig.

Danscursussen bij Passion With Flow
Passion With Flow gaat op korte termijn nieuwe dansen introduceren. Dit verschijnt op de nieuwspagina.

Momenteel bieden wij de volgende danscurcussen aan:
SalsaKizombaZouk – Batacha – West Coast Swing

Meedoen-regeling
Inwoners van de gemeente Nijmegen met een laag inkomen kunnen ook danscursussen bij Passion With Flow middels de mee-doen-regeling van de gemeente. Klik hier voor meer informatie.

Niveaus
De danscursussen bestaan uit verschillende niveaus. Een overzicht vindt u hier.

Danslocatie

Elzenstraat 4
6523 EV Nijmegen

Zonder danspartner inschrijven
Bij Passion With Flow kunt u zich mét of zonder danspartner inschrijven. Tijdens de lessen danst u met een danspartner. Wij doen ons uiterste best om een gelijk aantal mannen als vrouwen voor de cursus te verzorgen. Er is veel ruimte voor individuele aandacht om het gewenste niveau te behalen.

Kleding en schoeisel
U kunt dragen waarin u comfortabel danst. Voor de dansschoenen adviseren wij een schoen met gladde zool. Dames kunnen schoenen met een hakje dragen indien gewend op hakken te dansen.