Routebeschrijving

[su_gmap width=”800″ height=”200″ address=”Mercatorpad 1, 6525 HS Nijmegen”]

ROUTEBESCHRIJVING PER AUTO
Heb je een navigatiesysteem? Het adres is: Pieter Bondamplein kruising met W. Nuyenslaan.

Vanuit Arnhem over de A325
Via Waalbrug richting centrum (= Canisiussingel) – na ongeveer 500 m. linksaf richting Universiteit (dit is de Heijendaalseweg) – steeds rechtdoor – ong. 500 m. na de spoorlijn die je over gaat vóór het Erasmusgebouw linksaf, dus nog vóór het glazen voetgangersviaduct. Dit is tussen het sportcomplex en de B-faculteit in. Hier vind je een grote parkeerplaats naast het Gymnasion (P1) met gratis parkeerplaatsen. Je krijgt bij de slagboom wel een ticket, maar dit is gratis. Vervolgens ter voet de Heijendaalseweg oversteken. Het Pieter Bondamplein grenst aan de westkant van het Erasmusgebouw.

Vanuit Malden
Rijksweg – St. Annastraat – rechtsaf bij afslag UMC Radboud – Erasmuslaan helemaal uitrijden. Aan de overkant van de Heijendaalseweg vind je een grote parkeerplaats naast het Gymnasion (P1) met gratis parkeerplaatsen. Dit is tussen het sportcomplex en de B-faculteit in.
Je krijgt bij de slagboom wel een ticket, maar dit is gratis. Vervolgens ter voet de Heijendaalseweg oversteken. Het Pieter Bondamplein grenst aan de westkant van het Erasmusgebouw.

Vanuit het westen via de A15 en de A325
Je rijdt eenvoudig tot waar de A15 ophoudt, dus voorbij de afslag Elst/Oosterhout. Hierna neem je de A325 richting Nijmegen. Hierna is het precies zoals hierboven beschreven vanuit Arnhem.

Komend uit het noorden via de A50
Bij de afslag Valburg de A15 nemen richting Ressen/Arnhem/Nijmegen. Na de afslag Elst/Oosterhout volgt de afslag Nijmegen. Dit is de A325. Hierna is het precies als hierboven beschreven vanuit Arnhem.

ROUTEBESCHRIJVING PER FIETS
Vanaf St. Annastraat of Heijendaalseweg

Vanaf St. Annastraat bij UMC Radboud de Erasmuslaan helemaal uitfietsen. Aan het eind rechtsaf de Heijendaalseweg op. Onder het glazen voetgangersviaduct door en dan rechts de W. Nuyenslaan op. Na ongeveer 150 meter vind je rechts het Cultuurcafé.