Update COVID-19 beleid

Laatste update: 12-01-2021

Het kabinet heeft maandag 14 december 2020 een totale lockdown afgekondigd om het aantal besmettingen met het coronavirus (COVID-19) te doen laten dalen. De lockdown zou aanvankelijk tot dinsdag 19 januari van kracht zijn. Echter, gedurende de persconferentie van 12 januari heeft het kabinet een verlening bekend gemaakt die tot tenminste 9 februari aanstaande van kracht zal zijn. Het verdere verloop na 9 februari is onzeker. Wat dit betekent voor de dansschool en jouw danscursus lees je hier.

Aanvullende maatregelen coronavirus (COVID-19)

De gezondheid en het welzijn van jou staat voorop. Omwille van die reden treft Passion With Flow diverse voorzorgs- en hygiënemaatregelen in de dansschool om zo de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tot een minimum te beperken en tevens jouw veiligheid te waarborgen.

Protocol
Passion
With Flow leeft de maatregelen van de Rijksoverheid en het RIVM strikt na en heeft zelf aanvullende maatregelen getroffen om jouw gezondheid te kunnen garanderen. Zo meten wij onder andere de lichaamstemperatuur bij binnenkomst middels een voorhoofdthermometer. De overige maatregelen die wij treffen zijn te lezen in ons protocol welke door de dansschool hangt en deze vind je tevens hier. Passion With Flow heeft genoeg expertise om jou in elke situatie goed- en leuk les te kunnen geven!

DutchEnglish