De garanties van Passion With Flow

01. Veilige sfeer

Het waarborgen van een veilige sfeer binnen- en buiten de dansschool is hét fundament van Passion With Flow. De dansen die wij geven zijn koppeldansen en hiermede gaat fysiek contact gepaard. Om het maximale uit jouzelf te kunnen halen zijn – naast de passie voor dans – veiligheid en vertrouwen binnen de lessen dé ingrediënten om jouzelf te ontplooien tot een succesvol danser. Passion With Flow wil dat een ieder met een goed gevoel de dansschool in komt en met een nóg beter gevoel naar huis gaat.

02. Persoonlijke aandacht

Jouw ontwikkeling staat op nummer één. Gedurende de lessen is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. De docenten houden de cursusgroep goed in de gaten en besteden extra individuele aandacht waar nodig. Kom je ergens niet uit? Je kunt de docenten te allen tijden vragen stellen. Ook voor- of na de les!

03. Dansles van de besten

Bij Passion With Flow krijg je les van de beste docenten. De docenten hebben jarenlange ervaring, worden continu bijgeschoold en getraind én zijn allemaal razend enthousiast om hun kennis- en vaardigheden aan jou te leren!

04. Ruimte voor jou

Danslessen zijn levenlessen. Uit onze ervaringen met cursisten binnen de dansschool kunnen we vertellen dat dansen gevoelens en gebeurtenissen uit het leven, verleden, heden- en toekomst kunnen oproepen. Gebeurtenissen en gevoelens die je middels dansen kunt verwerken en een plekje kunt geven. Passion With Flow is er voor jou, ook na de danscursus. Cursisten mogen Michael altijd bellen en persoonlijk aanspreken voor, tijdens- of na de les. Dansen is een heerlijke uitlaatklep; het sterkt je, geeft zelfvertrouwen en maakt je zeker. Dat is de kracht van dansen én de kracht van Passion With Flow.

05. Nooit meer een les hoeven missen

Heb je een les gemist? Geen enkel probleem! Doordat Passion With Flow vijf dagen in de week vele cursussen aanbiedt, kun je de les van jouw niveau op een andere dag gemakkelijk inhalen.

06. Na de les filmen

Na elke les krijg je de mogelijkheid om de behandelde passen- en figuren te filmen om thuis verder te oefenen. Bij de meeste dansscholen is dit niet toegestaan omdat er al eerder opnames zijn gemaakt die tegen een hoge prijs gekocht kunnen worden. Dat vindt Passion With Flow onzinnig en oneerlijk.