De lessen

Passion With Flow geeft les op diverse niveaus. Gedurende de beginners-cursussen leer je de basis van de dans: connectie met je danspartner. Gedurende de cursus blijft de focus hierop liggen. De basispassen- en technieken worden aangeleerd. Als je basispassen goed onder de knie hebt, blijven we meer techniek en nieuwe figuren toevoegen. Zo ontwikkel je jezelf onder leiding van professionele docenten. Later in de cursus zal er ook aandacht zijn voor muzikaliteit, timing, houding, styling en individuele verbeterpunten.

Tijdens de lessen rouleren we continu van danspartner zodat je leert dansen met verschillende mensen. Ook is het een leuke manier om je medecursisten te leren kennen.

Dansniveaus

Beginners 1

Voor beginnende dansers zonder enige ervaring. Je leert de basis van de dans: connectie met je danspartner. Gedurende de cursus blijft de focus hierop liggen. De basispassen- en technieken worden aangeleerd. Als de basispassen onder de knie zijn, blijven we meer techniek- en nieuwe figuren toevoegen.

Beginners 2

Voor dansers die ervaring hebben met de basispassen- en technieken. Gedurende de cursus leer je de basispassen- en technieken te personaliseren in combinatie met mooie nieuwe figuren.

Beginners 3

In het laatste blok voor beginners wordt de cursist voorbereid op het niveau gevorderd. We duiken verder in nieuwe figuren, technieken en het verbeteren van het voetenwerk. 

Gevorderd

Heb je de basisstappen en technieken goed begrepen? Oefen je op een eerdere danscursus met Passion With Flow of ergens anders? Je kunt deelnemen aan onze gevorderde danscursus. Tijdens deze cursus duiken we in complexe technieken, figuren, dansen op moeilijke ritmes en besteden we aandacht geavanceerde leid- en volgtechnieken. Tevens besteden we aandacht aan styling, expressie, muzikale interpretatie en persoonlijke groei.