Het meest veelzijdige dance centre van de regio waar dansen vanuit passie,
plezier en het hart centraal staat!

In het hart van de stad Nijmegen is hét Latin, Caribbean en African dance centre gevestigd. Met Salsa, Bachata, Kizomba, Zouk en West Coast Swing is Passion With Flow het meest veelzijdige dance centre uit de regio!

Meer dan alleen danscursussen
Naast danscursussen organiseert Passion With Flow regelmatig feesten, workshops en evenementen. Kijk voor een uitgebreid overzicht in onze agenda. Heb je iets te vieren, een vrijgezellenfeest, bruiloft, event of bedrijfsuitje? Dit zijn enkele voorbeelden waarbij dansen het tot een onvergetelijk succes maakt! Boek vandaag nog een workshop en maak samen met familie, vrienden of collega’s de dansvloer onveilig. Ook organiseert Passion With Flow graag voor jou een heerlijke avond. Ons concept Drinks Dining and Dance garandeert een heerlijk avondje uit!

Social dance
Jouw weekend elke vrijdagavond vanaf 22.00 uur! Kom vrijdansen op de social dance-avond! Hét pefecte moment om het weekend in te luiden, te ontspannen, te oefenen door jouw dansskills in de praktijk te brengen en vragen te stellen aan de docenten over figuren die nog nieuw zijn, of nog wat lastiger blijken. Naast de mogelijkheid om jouw danspassen en techniek te oefenen is vrijdansen ook hét moment om andere dansers te ontmoeten. Jij bepaalt of je veel op de vloer staat, of dat je ook even gaat zitten met een drankje. De social dance-avonden zijn gratis en voor iedereen toegankelijk dus trek jouw vrienden van die bank af!

Mee-doen-regeling
Ook inwoners van Nijmegen met een laag inkomen kunnen op danscursus komen bij Passion With Flow via de mee-doen-regeling van de Gemeente Nijmegen.

Ritmegevoel is niet noodzakelijk. Wij leren je in plaats van te denken, te voelen en te dansen vanuit het hart en passie. Wil je de magie van Passion With Flow zelf ervaren? Meld je aan voor een danscursus of volg proeflessen naar keuze en ontdek welke dansstijl bij jou past!