thumimage

2

September

Open dagen met gratis proeflessen

description

Bij Passion With Flow ontdek je op 2, 3, 4, 5 en 6 september welke dansstijl bij jou past tijdens de open dagen met gratis proeflessen!

๐—ข๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป
Is dansen iets voor jou? Ontdek het tijdens de open dagen met gratis proeflessen! Een proefles is hรฉt perfecte moment om kennis te maken met onze dansschool, de diverse dansstijlen, de docenten รฉn een of meerdere gratis proeflessen te volgen. Aanmelden is niet nodig, de deuren staan de gehele week gewoon geopend.

๐— ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ ๐—ฐ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ฒ ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฟ๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐—ผ
Met Salsa, Bachata, Kizomba, Zouk en West Coast Swing is Passion With Flow het meest veelzijdige dance centre uit de regio. Danslessen zijn levenslessen. En dat is exact hetgeen centraal staat bij onze danslessen. Dansen is een heerlijke uitlaatklep; het sterkt je, geeft zelfvertrouwen en maakt je zeker. Dat is de kracht van dansen รฉn de kracht van Passion With Flow.
Jong of oud(er), beginnend of gevorderd, wel of geen ritmegevoel, met of zonder danspartner; volg รฉรฉn of meerdere proeflessen naar keuze en discover your passion!

details
start :
2-September-2024 at 19.00
end :
6-September-2024 at 22.00
cost :
GRATIS
Organizer
Organizer Name :
Passion With Flow
Phone :
email :