thumimage

5

septemer

Open dagen met gratis proeflessen

description

Is dansen iets voor jou? Ontdek het tijdens de open dagen met gratis proeflessen van 5 t/m 9 septemberi! Een proefles is hét perfecte moment om kennis te maken met onze dansschool, de diverse dansstijlen, de docenten én een of meerdere gratis proeflessen te volgen. Aanmelden is niet nodig, de deuren staan de gehele week gewoon geopend.

Meest veelzijdige dance centre uit de regio
Met Salsa, Bachata, Kizomba, Zouk en West Coast Swing is Passion With Flow het meest veelzijdige dance centre uit de regio. Danslessen zijn levenslessen. En dat is exact hetgeen centraal staat bij onze danslessen. Dansen is een heerlijke uitlaatklep; het sterkt je, geeft zelfvertrouwen en maakt je zeker. Dat is de kracht van dansen én de kracht van Passion With Flow.

Jong of oud(er), beginnend of gevorderd, wel of geen ritmegevoel, met of zonder danspartner; volg één of meerdere proeflessen naar keuze en discover your passion!

Locatie
Passion With Flow is gevestigd achter restaurant Humphrey’s aan de Mariënburg 59. Je kunt ons vinden in het steegje achter het restaurant. Voer ‘Achter de Bank’ in op jouw navigatie en volg de aanwijs borden. Kom je met de auto? Dan kun je gemakkelijk parkeren op straat of in parkeergarage Mariënburg P5.

Lesrooster
Het lesrooster van de open dagen vind je hier.

Inschrijven
Enthousiast geworden? Schrijf je dan vandaag nog in voor één of meerdere danscursussen! Na het invullen van het inschrijvingsformulier ben je direct welkom op de les. Op maandag 12 september start het nieuwe dansseizoen.

details
start :
5-septemer-2022 at 19.00 uur
end :
9-september-2022 at 22.00 uur
cost :
Gratis
DutchEnglish