OPEN DAGEN MET GRATIS PROEFLESSEN


Is dansen iets voor jou? Ontdek het tijdens de open dagen met gratis proeflessen van 6 t/m 10 september! Een proefles is hét perfecte moment om kennis te maken met onze dansschool, de diverse dansstijlen, de docenten én een of meerdere gratis proeflessen te volgen. Aanmelden is niet nodig, de deuren staan de gehele week gewoon geopend.

Meest veelzijdige dance centre uit de regio
Met Salsa, Bachata, Kizomba, Zouk en West Coast Swing is Passion With Flow het meest veelzijdige dance centre uit de regio. Danslessen zijn levenslessen. En dat is exact hetgeen centraal staat bij onze danslessen. Dansen is een heerlijke uitlaatklep; het sterkt je, geeft zelfvertrouwen en maakt je zeker. Dat is de kracht van dansen én de kracht van Passion With Flow.

Jong of oud(er), beginnend of gevorderd, wel of geen ritmegevoel, met of zonder danspartner; volg één of meerdere proeflessen naar keuze en discover your passion!

Nieuwe locatie
Passion With Flow is verhuisd! Onze dansstudio is gevestigd in het hart van het centrum van Nijmegen aan de Mariënburg 59 (ingang Achter de Bank). Kom je met de auto? Dan kun je gemakkelijk parkeren op straat of in parkeergarage Mariënburg P5.

Aanvullende maatregelen COVID-19
De gezondheid en het welzijn van jou staat voorop. Omwille van die reden treffen wij diverse voorzorgs- en hygiënemaatregelen in de dansschool om zo de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tot een minimum te beperken en tevens jouw veiligheid te waarborgen. De maatregelen die wij treffen hangen door onze dansschool en vind je hier. Passion With Flow heeft genoeg expertise om jou in elke situatie goed en leuk les te kunnen geven!

Lesrooster
Het lesrooster van de open dagen vind je hier.

Inschrijven
Enthousiast geworden? Schrijf je dan vandaag nog in voor een of meerdere danscursussen! Na het invullen van het inschrijvingsformulier ben je direct welkom op de les. De start van het nieuwe seizoen is op maandag 13 september.

DutchEnglish