OPEN DAGEN MET GRATIS PROEFLESSEN

Bij Passion With Flow ontdek je op 11, 12, 13, 14 en 15 september welke dansstijl bij jou past tijdens de open dagen met gratis proeflessen!

𝗢𝗽𝗲𝗻 𝗱𝗮𝗴𝗲𝗻

Is dansen iets voor jou? Ontdek het tijdens de open dagen met gratis proeflessen! Een proefles is hét perfecte moment om kennis te maken met onze dansschool, de diverse dansstijlen, de docenten én een of meerdere gratis proeflessen te volgen. Aanmelden is niet nodig, de deuren staan de gehele week gewoon geopend.

Meest veelzijdige dance centre uit de regio
Met Salsa, Bachata, Kizomba, Zouk en West Coast Swing is Passion With Flow het meest veelzijdige dance centre uit de regio. Jong of oud(er), beginnend of gevorderd, wel of geen ritmegevoel, met of zonder danspartner; volg één of meerdere proeflessen naar keuze en discover your passion!

Locatie
Passion With Flow is gevestigd achter restaurant Humphrey’s aan de Mariënburg 59. Je kunt ons vinden in het steegje achter het restaurant. Voer ‘Achter de Bank’ in op jouw navigatie en volg de aanwijs borden. Kom je met de auto? Dan kun je gemakkelijk parkeren op straat of in parkeergarage Mariënburg P5.

Lesrooster
Het lesrooster van de open dagen vind je hier.

Inschrijven
De garantie op een plek in het nieuwe seizoen? Schrijf je dan vandaag nog in via www.passionwithflow.nl/inschrijven