Zomercursus Salsa, Bachata, Kizomba, Zouk en West Coast Swing

Zomercursus

De garantie op een heerlijke zomer? Met een zomercursus Salsa, Bachata, Kizomba, Zouk en West Coast Swing zit dat wel goed!
Van 5 t/m 30 augustus leer je bij Dance Centre Passion With Flow in slechts 4 weken jouw favoriete dans. Ben je al langere tijd aan het overwegen om te dansen? Een zomercursus is een perfect moment om in een korte tijd de basis van een dans te leren met een aantal leuke figuren en variaties. Dans je al langer en wil je graag jouw dans skills en technieken bijspijkeren? Ook dan is een zomercursus écht iets voor jou!


Meest veelzijdige dance centre uit de regio
Met Salsa, Bachata, Kizomba, Zouk en West Coast Swing is Passion With Flow het meest veelzijdige dance centre uit de regio. Danslessen zijn levenslessen. En dat is exact hetgeen centraal staat bij onze danslessen. Dansen is een heerlijke uitlaatklep; het sterkt je, geeft zelfvertrouwen en maakt je zeker. Dat is de kracht van dansen én de kracht van Passion With Flow.

Locatie
Passion With Flow is achter restaurant Humphrey’s gevestigd. Je kunt ons vinden in het steegje achter het restaurant. Voer ‘Achter de Bank’ in op jouw navigatie en volg de aanwijs borden. Kom je met de auto? Dan kun je gemakkelijk parkeren op straat of in parkeergarage Mariënburg P5.

Lesrooster
Het lesrooster van de zomercursus vind je hier.

Prijs
EUR 50,-.

Inschrijven
Enthousiast geworden? Schrijf je dan vandaag nog in voor een of meerdere zomerdanscursussen! Na het invullen van het inschrijvingsformulier ben je direct welkom op de les.