ZOMERCURSUS

Na maanden van niet kunnen dansen omwille van het coronavirus (COVID-19) mogen we dan eindelijk weer de deuren openen! We kunnen als geen ander begrijpen dat je weer staat te trappelen, dat doen wij ook!

We trappen af met de zomercursus. In slechts 4 weken voor maar €40,- leer je jouw favoriete dans. Een beginner die snel de basis van een dans wil leren met een aantal leuke figuren of een gevorderde danser die zijn dansskills wil bijspijkeren; de garantie op een perfecte zomer heb je van 3 t/m 28 augustus.

Aanvullende maatregelen COVID-19
De gezondheid en het welzijn van jou staat voorop. Omwille van die reden treffen wij diverse voorzorgs- en hygiënemaatregelen in de dansschool om zo de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tot een minimum te beperken en tevens jouw veiligheid te waarborgen. Passion With Flow leeft de maatregelen vanuit de Rijksoverheid en het RIVM strikt na en heeft zelf aanvullende maatregelen getroffen om jouw gezondheid te kunnen garanderen. De maatregelen die wij treffen hangen door onze dansschool en vind je hier. Passion With Flow heeft genoeg expertise om jou in elke situatie goed- en leuk les te kunnen geven!

Lesrooster
Het lesrooster van de zomercursus vind je hier.

Inschrijven
Enthousiast geworden? Schrijf je dan vandaag nog in! Na het invullen van het inschrijvingsformulier ben je direct welkom op de les. Vermeld op het formulier dat het de zomercursus betreft.