Welkom bij PASSION WITH FLOW!

Passion With Flow is DE dansschool van Nijmegen en omstreken voor Latin, Caribbean en Afrikaanse dansstijlen. De buttons in ons menu leiden je naar de danslessen zoals Salsa, Zouk, West Coast Swing, Bachata en Kizomba.
Naast deze danslessen organiseert Passion With Flow regelmatig feesten, workshops en evenementen. Kijk voor een gedetailleerd overzicht in onze agenda. Een vrijgezellenfeest, een verjaardag, bedrijfsuitje of bruiloft.
Dit zijn de perfecte momenten om te dansen. Neem contact met ons op voor een workshop bij Passion With Flow zodat je met je familie, vrienden of collega’s op de dansvloer kunt rocken.
Ook inwoners van Nijmegen met een laag inkomen kunnen danslessen bij Passion With Flow volgen via de mee-doen-regeling van onze wijk.
Wil je de magie van Passion With Flow ervaren? Meld je aan voor een van onze danslessen of doe mee met een van onze proeflessen

Onze Lessen

Wil je de magie van Passion With Flow ervaren? Meld je aan voor een van onze danslessen of doe mee met een van onze proeflessen.

De Lessen

Je leert de basis van de dans: verbinding met je danspartner. Tijdens de cursus blijft de focus daarop. De basisstappen en technieken worden aangeleerd. Als de basisstappen zijn geleerd, blijven we meer techniek en nieuwe dansroutines toevoegen. Zo leer je goed dansen onder leiding van professionele docenten. Later in de cursus zal er ook aandacht zijn voor muzikaliteit, timing, houding, styling en individuele verbeteringen.

Tijdens de lessen wisselen we van danspartner zodat je leert dansen met verschillende mensen. Ook is het een leuke manier om je medestudenten te leren kennen.

Niveau's

Passion With Flow biedt de volgende niveaus.

Beginners 1

Voor aankomende dansers zonder enige ervaring. Je leert de basis van de dans: verbinding met je danspartner. Tijdens de cursus blijft de focus daarop. De basisstappen en technieken worden aangeleerd. Als de basisstappen zijn geleerd, blijven we meer techniek en nieuwe dansroutines toevoegen

Beginners 2

Voor dansers die ervaring hebben met de basisstappen en technieken. Tijdens de cursus leer je de basisstappen en technieken te personifiëren terwijl je meer dansroutines toevoegt.

Beginners 3

Voor ervaren dansers. We duiken verder in nieuwe dansroutines, technieken en het verpersoonlijken van het voetenwerk. Je zult evolueren naar een meer zelfverzekerde en vloeiende danser.

Geavanceerd

Heeft u de basisstappen en technieken goed begrepen? Oefen je op een eerdere danscursus met Passion With Flow of ergens anders? Je kunt deelnemen aan onze Advanced danscursus. Tijdens deze cursus duiken we in complexe dansroutines, dansen op moeilijke ritmes en geavanceerde leiderschapstechnieken. Je gaat ook vooruit in styling, expressie, muzikale interpretatie en persoonlijke groei.

Trouwarrangement (vraag een offerte aan).

-Een intakegesprek waarbij je de dansinstructeur ontmoet en je wensen kunt bespreken.

-De basisstappen en mooie combinaties leren.

-Een demonstratie voor jou en je verloofde door de dansinstructeur.

-Aangepaste choreografie.

-Aandacht voor muzikaliteit, timing, houding, styling en individuele verbeteringen.

-5 lessen van elk 1 uur voor 2 personen

Trouwarrangement + workshop (vraag een offerte aan). 

-Een intakegesprek waarbij je de dansinstructeur ontmoet en je wensen kunt bespreken.

-De basisstappen en mooie combinaties leren.

-Een demonstratie voor jou en je verloofde door de dansinstructeur

-Aangepaste choreografie.

-Aandacht voor muzikaliteit, timing, houding, styling en individuele verbeteringen.

-5 lessen van elk 1 uur voor 2 personen + een workshop voor alle gasten op de bruiloft.

Kortingen / studentenkortingen

-Studenten krijgen 10% korting op vertoon van hun studentenkaart.

-Wanneer meerdere cursussen gedurende de week worden gevolgd, ontvang je 10% korting.

-Wanneer je bij Passion With Flow danslessen neemt met meerdere gezinsleden (4 of meer), zal de prijslijst verschillen.

-Elk gezinslid krijgt 10% korting. Dit wordt bij de laatste betaling toegepast.

Vakantie

Tijdens deze vakanties en feestdagen zijn er geen danslessen.

* Deze lessen kunnen op een later tijdstip nog worden gevolgd.

Prive lessen

Prijslijst op aanvraag.