Onze docenten hebben de kennis en ervaring in huis om jou op elk niveau te kunnen begeleiden. Of je nou een beginner bent die snel de basispassen en een aantal figuren van de door jouw gewenste dans wilt leren of een gevorderde danser die de technieken wilt verbeteren, dan zijn privélessen zonder twijfel iets voor jou. Privélessen zijn bij uitstek de best manier om snel en goed te leren dansen. Uiteraard is het ook mogelijk om als koppel privélessen te komen volgen.

Jij bepaalt!
Een privéles is jouw les. Werken aan onder andere het verbeteren van het leid- en volgwerk, basispassen, draaitechnieken, ritme, timing, styling, musicality? Jij bepaalt wat we gaan doen. De docent is er om jou dit doel te doen laten behalen afgestemd op het door jou gewenste niveau en tempo.

Voordelen

Persoonlijke aandacht
Bij de reguliere danscursussen wordt de aandacht van de docenten verdeeld over de gehele groep. Gedurende de privélessen sta jij centraal. Zo krijg jij de volledige aandacht om goed aan jouw dansskills te kunnen werken.

Afgestemd op jou
Een privéles is jouw les. Deze wordt dus ook volledig afgestemd op jouw wensen.

Snel het gewenste doel bereiken
Een beginner die in een korte periode de basispassen en een aantal figuren wilt leren, een gevorderde danser die de technieken wilt verbeteren, snel op de dansvloer willen schitteren, een bruiloft, een dansevent: wat het doel ook moge zijn, privélessen helpen je snel het gewenste doel te bereiken.

Op jouw moment
Bij de reguliere danscursussen moet je jouw planning op ons aanpassen. Bij privélessen passen wij aan op jouw planning.

Neem vandaag nog contact op en ontdek wat privélessen voor jou kunnen betekenen!