thumimage

Michael Bright

Passion with Flow is opgericht in 2015 door Michael Bright. Zijn talent en passie voor dansen hebben hem ertoe gebracht meerdere dansstijlen te beoefenen. Dansen zit in het bloed van Michael Bright. “In de baarmoeder heb ik mijn eerste dansbewegingen gemaakt,” aldus Michael.

read more
thumimage

Michael Bright

Dansen is zijn passie en doet hij al zijn hele leven. Al vele jaren danst hij Salsa, Bachata, Kizomba, Zouk, West Coast Swing, Azonto en Merengue.

read more
thumimage

Michael Bright

Hij heeft de afgelopen jaren deelgenomen aan meerdere shows en optredens en geeft momenteel (privé)danslessen. Hij is constant bezig om zijn technieken te perfectioneren zodat hij dit kan overdragen aan zijn cursisten en danspartners.

read more
thumimage

Michael Bright

Michael weet als geen ander wat muziek en dans voor iemand kan betekenen. Zijn kennis en passie brengt hij graag over. Dansen vanuit het hart, gevoel en plezier heeft Michael hoog in het vaandel staan. Dit staat dan ook continu centraal gedurende de danscursus.

read more
thumimage

Michael Bright

In contact staan met je gevoelens helpt je niet alleen tijdens het dansen, maar ook in het dagelijks leven. Zo creëert hij een prettige sfeer binnen de dansschool. Iedereen kan zich thuis voelen bij Passion With Flow. “Danslessen, zijn levenslessen.”

read more